Najnovije

VREMENSKA PROGNOZA

Prijepodne sunčano,u drugom djelu dana porast naoblake

DANAS: Ujutro i prijepodne pretežno sunčano. U drugom dijelu dana postupni porast naoblake, a navečer i u noći na subotu moguć je lokalni pljusak i grmljavina. Puhat će slab do umjeren južni i jugoistočni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 10°C u Požeškoj kotlini i dijelu Posavine do 15°C na osječkom gradskom području. Danju vrlo toplo uz najvišu dnevnu temperaturu između 25 i 28°C.
FIFA

Hrvatska i dalje četvrta reprezentacija svijeta

Na najnovijoj ljestvici Međunarodne nogometne federacije (FIFA) objavljenoj za mjesec svibanj nije došlo do značajnijih promjena što se poretka tiče, što znači da je Hrvatska i dalje četvrta reprezentacija svijeta.
NALAZIŠTA PLINA I NAFTE

Hrvatska ne koristiti dovoljno potencijale

Italija ima 13 puta više bušotina u Jadranskom moru, Hrvatska uvozi plin i naftu u velikim količinama. Dok s druge strane imamo infrastrukturu, potencijal, ali prije svega i znanje naših ljudi u eksploataciji na moru i kopnu.
PREDIZBORNO ISTRAŽIVANJE ZA GRAD ĐAKOVO

Vinković 10% prednosti u prvom krugu, pretvara u uvjerljivu pobjedu u drugom!

Portal Republika.eu donosi istraživanje političkog raspoloženja stanovnika drugog po veličini grada u Osječko-baranjskoj županiji.
ZBOG DUGA OD 9,4 MILIJUNA KUNA

Porezna uprava blokirala račune Instituta IGH

Porezna uprava blokirala je račune Instituta IGH. Blokada je nastala zbog duga od 9.410.767,27 kuna, izvijestio je IGH na web stranicama Zagrebačke burze.
9.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje

Grad Osijek u slijedećih godinu dana dodijelit će 100-ak stanova građanima s popisa za najam gradskih stanova. Više nema makadama. Radovi na cestama između Narda i Šaga te Creta Bizovačkog i Habjanovaca. Dok inspektori Ministarstva prekrajaju gradsku autobusnu liniju za Čepin, drugi prijevoznici neovlašteno parkiraju na gradskim stajalištima.