Najnovije

MANCHESTER UNITED

Moyes će naslijediti Fergusona

Škotski nogometni stručnjak David Moyes nasljedit će legendarnog Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda, službeno je objavio klub s Old Trafforda.
[VIDEO] NEMA VIŠE MAKADAMA

Izgradnja ceste između Narda i Šaga

Županijska uprava za ceste u protekle je četiri godine izdvojila 290 milijuna kuna za rekonstrukciju, održavanje i izgradnju cesta u cijeloj osječko-baranjskoj županiji.
[VIDEO] MATURANTI SE PRIPREMAJU

Održana proba Quadrille u Našicama

Quadrilla - ples koji već tradicionalno plešu maturanti Osječko-baranjske županije zaplesat će se i ove godine u svim gradovima županije Osijeku, Belom Manastiru Đakovu, Našicama, Donjem Miholjcu, Valpovu i Belišću.
NALAZ POTVRDIO

Marko Azapović umro od trovanja tramadolom

Uzrok smrti 18-godišnjeg Marka Azapovića trovanje je lijekom Tramadol. Pokazali su to rezultati toksikološke analize provedene na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, o čemu je izvijestilo Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.
DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO POTVRDILO

Prigovor Osječke TV je nedopušten

Nakon što je Županijsko izborno povjerenstvo utvrdilo da Osječka televizija narušava ravnopravnost izborne promidžbe u predizbornom nadmetanju te im zabranilo emitiranje nezakonitog videospota, Osječka Televizija uputila je prigovor Državnom izbornom povjerenstvu.
JOSIPOVIĆ

Današnja, demokratska Europa nastala je na antifašizmu

U povodu Dana pobjede nad fašizmom u Europi i Dana Europe, koji se obilježavaju 9. svibnja, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je sljedeću poruku: