Najnovije

HR TOP 10

Najslušaniji je Parni valjak s pjesmom Samo da znaš

Donosimo vam tjedni top10 službene nacionalne liste Instituta hrvatske glazbe.
9.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje u 16 sati

Grad Osijek je od Hrvatskih šuma tražio, i očekivao, uklanjanje samo 10-ak stabala u šumi na lijevoj obali Drave, uz Kopiku, i to onih koja su bila u lošem stanju i bila su opasna za šetače. Nakon jučerašnje oštre reakcije iz osječkog GPP-a na inspekcijski naputak Ministarstva prometa, prema kojem autobusi putnike u Čepinu smiju primati samo na jednom stajalištu te ih bez zaustavljanja voziti do autobusnog kolodvora u Osijeku, danas je regairalo i čelništvo Općine Čepin.
NA POPISU 42 LJUDI

Croatia Airlines sprema otkaze za kabinsko osoblje na bolovanju

Croatia Airlines pokrenula je postupak otkazivanja ugovora o radu kabinskom osoblju koje je bilo na masovnom bolovanju i time, kako navode u Upravi, prouzročilo poteškoće u prometu. Na popisu je 42 ljudi.
HRVATI VOLE PLAVUŠE

Kristina Bralo nova je Kraljica Hrvatske

U utorak, u zagrebačkom Green Goldu, održano je finale izbora za Kraljicu Hrvatske. U konkurenciji 17 prekrasnih djevojaka ove godine epitet naljepše i titulu kraljice od Ester Berišić, naslijedila je Zagrepčanka Kristina Bralo.
PAHOR U SLUŽBENOM POSJETU RH

Odgođeno ročište protiv Ljubljanske banke

Slovenski predsjednik Borut Pahor stigao je u prvi službeni posjet Hrvatskoj. Dvodnevni posjet počeo je u sjeni odgode sudskog ročišta po jednoj od niza tužbi PBZ-a protiv Ljubljanske banke. Razlog nepostojeći prijevod Memoranduma potpisanog u Mokricama.
VLADA

INA dobiva konkurenciju, očekuje se veliki interes za naftna polja

Poseban zakon - o istraživanju i eksploataciji ugljikovodika predstavljen je na sjednici Vlade, a trebao bi bolje definirati uvjete za investitore.