Najnovije

OTKRIJTE PRELJUB

Čak 41% nevjera razotkrivene su preko mobitela

Bez obzira na razlog nevjere i preljuba, pritisak na osobu koja vara, ukoliko to nije „jednokratni izlet“ kad-tad postane prevelik. Nervoza raste, a preljubnik u tom sve većem „ludilu“ počinje ostavljati tragove.
POŽEGA

Otvoreno dječje igralište na Ciglani

Danas je otvoreno dječje igralište na području Mjesnog odbora Ciglana. Igralište će koristiti i djeca dječjeg vrtića Sv. Leopold Mandić koja su skupa sa djelatnicima vrtića sudjelovala na otvorenju na kojem je bio nazočan i gradonačelnik Zdravko Ronko u pratnji predsjednika Požeškog sportskog saveza Krešimira Pavelića.
VUKOVAR

Otvoren dvodnevni gospodarsko-znanstveni skup o ribarstvu

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Veleučilišta Lavoslav Ružička, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede u Vukovaru je započeo dvodnevni 9. međunarodni gospodarsko-znanstveni skup o ribarstvu na temu „Hrvatska akvakultura u Europskoj uniji – sadašnjost i budućnost“.
GDJE JE NESTALA ŠUMA NA LIJEVOJ OBALI DRAVE?

Grad je tražio uklanjanje samo 10-ak opasnih stabala!

Nedavno su Hrvatske šume počele sanaciju šume na lijevoj dravskoj obali. Bilo je najavljeno uklanjanje starih i bolesnih stabala koja su prijetnja građanima. Međutim, mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli da je velik dio šume doslovce – nestao.
RANKO OSTOJIĆ

'Nisam rekao da je Azapović umro od opijata'

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić demantirao je prozivke predstavnika udruga civilnog društva da ne postoji civilni nadzor nad policijom te naglasio i da nikada nije rekao da je mladi 18-godišnji navijač Hajduka Marko Azapović preminuo od opijata.
SMJENA DIREKTORA HEP-a

Vlada predložila smjenu Zlatka Koračevića

Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Nadzornom odboru Hrvatske elektroprivrede predložila opoziv predsjednika Uprave Zlatka Koračevića. Opoziv se predlaže nakon pozitivnog mišljenja Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.