Ostalo

BLANKA PREDSTAVILA NOVE TENISICE I PORUČILA

Ja trenera nikad ne bih mijenjala poput Sandre

Bol nije 100 posto prestala. Nakon jačeg treninga i dalje je osjećam. I zato ne želim davati nikakve datume o povratku, rekla je Blanka na predstavljanju tenisica.

Blanka Vlašić na predstavljanju novih tenisica   FOTO:Zeljko Lukunic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / 24sata

Ozljeda? Naučila sam da je svako zlo na kraju za neko dobro. Jer sad sam psihološki puno jača. Svaki sportaš je zreliji nakon ozbiljne ozljede, izjavila je za 24sata Blanka Vlašić u Zagrebu.

U podrumu zgrade u Oreškovićevoj ulici ona i nogometaš Andrej Kramarić predstavljali su nove tenisice dugogodišnjeg sponzora Adidasa. Osvrnula se na stanje sa skočnim zglobom i Ahilovom tetivom.

Bol nije 100 posto prestala. Nakon jačeg treninga i dalje je osjećam. I zato ne želim davati nikakve datume o povratku - rekla je bivša svjetska prvakinja u skoku u vis, navodi se u 24sata.

Pratila je, prema pisanju 24sata, Europsko dvoransko prvenstvo u Göteborgu i otkrila je da sve teže podnosi gledanje atletike na televiziji. Osjećam nevjerojatnu glad za natjecanjima. Ali naučila sam biti strpljiva - rekla je.

Prije nekoliko mjeseci u svom gradu je ugostila legendarnog Mauricea Greena. Dobar sam domaćin. Nadam se da će još netko naići - istaknula je Blanka.

24sata navode kako je komentirala i prekid suradnje između Sandre Perković i Ivana Ivančića. Nisam tip osobe koja promijeni trenera tri puta. Odlučim se za jednog i to je to. No želim Sandri svu sreću da ostane na vrhu.