Ostalo

PETRAK ZA MEDIA SERVIS

Mirko je spreman otići do kraja

ZAGREB - Još je samo tjedan dana ostalo do velikog borilačkog spektakla u Zagrebu. Ljubitelji slobodne borbe s nestrpljenjem očekuju novi nastup Mirka Filipovića u metropoli, ali domaća će publika imati priliku u živo vidjeti jednu od najvećih zvijezda kick boksa današnjice, Marokanca Badra Harija.

Mirko Filipović   FOTO:Marko Prpic/PIXSELL
Piše: Media Servis

"Radi se o borcu koji je odradio 110 mečeva, ima stotinjak pobjeda, a 88 nokauta. Zbog stila, karizme i kvalitete, radi se o najvećoj svjetskoj kick boks zvijezdi u ovom trenutku. To je još jedan razlog zbog kojeg je ovaj turnir toliko popularan i prestižan u svijetu", otkrio je u razgovoru za Media servis glavni urednik Fight Channela i jedan od glavnih organizatora K1 World Grand Prixa u Zagrebu, Marko Petrak.

Osim glavnog turnira, u kojem će se osam boraca boriti za pobjedu i milijun dolara, gledatelji u Areni će moći vidjeti još nekoliko atraktivnih borbi.

"Imamo pet super-fightova koji će popuniti program dok se borci koji su u turniru odmaraju. U njima će nastupiti nekoliko hrvatskih boraca, Brestovac, Preteni, Milanović, Zoraj, ali i čitav niz svjetskih imena koji će se njima suprotstaviti."

Sve u Hrvatskoj, ipak, najviše zanima Mirko Filipović.

"Trenira naporno, priprema se. Zatvorio se sa svojim timom u svojoj dvorani u Gajnicama. Radi puno s novim boksačkim trenerom, Stipom Drvišem, našim proslavljenim boksačem. Bit će itekako motiviran za borbu s Millerom", kaže Petrak te dodaje:

"Motiviran je i spreman otići do kraja, uzeti ono što mu fali u karijeri, pojas pobjednika K1 Grand Prixa."

Mirkov put do 'vrha' pratit će puna zagrebačka Arena.

"Dobar dio kapaciteta dvorane već je rasprodan, ostala je trećina karata. Vjerujemo da će dvorana biti rasprodana do srijede", poručio je Petrak te pozvao sve ljubitelje borilačkih sportova.

"Pozivam ljude da podrže priču jer se radi o sjajnom sportskom događaju i to na najvišem nivou kakav Zagreb i Hrvatska već dugo nisu imali. Mislim da je ovo hvale vrijedan projekt koji trebamo podržati."