Ostalo

FUTSAL

Osijek VBK kreće u borbu za ostanak

Igrači malonogometnog kluba Osijek VBK u prošlome kolu ostvarili su vrlo važnu gostujuću pobjedu u borbi za ostanak. Osječani su u Splitu bili bolji od momčadi Mejaša, no sada ih tek čekaju pravi ispiti i to na domaćem parketu.

Osijek VBK   FOTO:SiB.hr
Piše: Republika.eu / STV

Slavili su Osječani pobjedu uSplitu protiv posljednjeplasirane momčadi lige Mejaša rezultatom 4:2.

Bez obzira na taj položaj u proligaškom poreku domaćin je pokazao kvalitet pa je Osijek VBK doista morao odigrati odličnu utakmicu, kako bi došao do vrijednih bodova.

Probudili su se najvažniji igraći trenera Marina Smoje, Duvančić, Dakić i Kajfeš, pa su oni dobro zamjenili ozljeđenog ponajboljeg igrača Čavara,koji će sigurno puno nedostajati sastavu do kraja prvenstva.

I sada slijede ključne utakmice u borbi za ostanak. Osijek VBK ima prednost u odnosu na izravne konkurente i zbog jedne utakmice više koju će igrati na svom parketu.

U dvoranu Zrinjevac već u petak dolazi momčad s vrha, zagrebački Nacional.

Iako će gosti na papiru biti favoriti Osječani žele isključivo 3 boda, a bijelo plavi su već pokazali kako mogu biti bolji od favorita na svom parketu i kako na Zrinjevcu nema popusta za nikoga.

Domaćin očekuje i podršku vjernih gledatelja i navijača pa se doista u petak s početkom u 20 sati očekuje odlična futsal predstava u dvorani Zrinjevac.