Brodsko-posavska

PU BRODSKO-POSAVSKA

I umirovljenici na meti pljačkaša

12. ožujka je, na području policijske uprave Brodsko-posavske, zabilježeno 14 kaznenih djela. U prometu se dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

14 kaznenih djela zabilježeno je u jednom danu na području Brodsko-posavske županije   FOTO:Jurica Galoic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Sbonline.net

Evidentirana su dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dva prekršaja iz Zakona o oružju, jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Carinskog zakona, donosi slavnoskobrodski portal Sbonline.

U utorak, oko 8,25 sati, na područjuKruševice, predio Dubočice, policijski službenici na zaštiti državne granice, uočili su dvije osobe na obali rijeke Save sa ulovljenom ribom. Utvrdili su da je riječ o 39-godišnjaku i 56-godišnjaku, koji su postavili vršu u Savu, pomoću koje su ulovili nekoliko kilograma ribe, iako nemaju dozvolu za lov ribe. Policija je ulovljenu ribu i vršu od njih oduzela i predala ovlaštenom ribočuvaru na daljnje postupanje, a protiv dvojice muškaraca podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova, navodi portal.

Oko 22 sata, istoga dana, uSlavonskom Brodu u Ulici Petra Krešimira IV, tri mlađe muške osobe su odgurnule 80-godišnju ženu koja je pala na tlo, otrgnuvši joj torbicu sa osobnim stvarima. Policija traga za počiniteljima kaznenog djela, navodi se u priopćenju PU Brodsko-posavske.

IZVOR: Sbonline.net