Brodsko-posavska

NEZADOVOLJSTVO U BRODSKOM VAROŠU

Žrtve smo sukoba Duspare i Rajkovića!

Stanovnici Brodskog Varoša jučer su gradonačelniku Duspari poručili da ih je zaboravio i da bi bilo puno bolje da dođe do njih i obiđe ih malo češće a ne samo u vrijeme izbora.

Mirko Duspara   FOTO:Ivica Galovic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Sbonline.net

„Kada vidimo sve to što se izgradilo i kako sve lijepo izgleda i koliko je novaca potrošeno, nekako mi se čini da je Brodski Varoš zaboravljen, svaka čast na svemu ali mi u Brodskom Varošu kao da živimo u drugom gradu. Nismo zadovoljni s učinjenim“, rekao je jedan stanovnik na sinoćnjoj tribini, navodi Sbonline. Još nije riješeno pitanje pothodnika, prolaza i rukovata, infrastrukture u smislu vode, kanalizacije, rasvijete, prilaznih cesta njivama, komunalne naknade, obećanog malog stadiona. Pitanja su se nizala redom, Požeška ulica, Prigorski dol, Bečic…“ Živim u 2013. godini, a nemam vode u kući“, rekla je jedna od sudionica tribine.

„Situacija s Varošem je specifična, zbog neizglasavanja proračuna i manjka od planiranih 20 milijuna kuna, zbog Mišića, Rajkovića i ostalih koji su opstruirali rad i postignuti dogovor, sve planirane aktivnosti u Varošu su gotovo zaustavljene. Ne može se ništa raditi preko reda i kontra zakona. Ako budem gradonačelnik i ako dobiijem priliku sve ćemo napraviti“, rekao je gradonačelnik Mirko Duspara.

„Nije lako živjeti bez kanalizacije, vode, rasvjete ali ima i toga u Slavonskom Brodu. Ispada da smo mi žrtve sukoba Ive Rajkovića i vas kao gradonačelnika. To nije u redu“, poručio je Duspari jedan od nezadovoljnih stanovnika, navodi Sbonline. 

IZVOR: Sbonline.net