Ostalo

OKRUNIO KARIJERU

Mirko Filipović osvojio K-1 u Zagrebu!

U Areni Zagreb održan je K-1 World Grand Prix. Arena je bila puna, dotjerana do posljednjeg detalja sa spektakularnim stageom. U dvorani je bilo mnogo poznatih, a Cro Copa su došli bodriti i Mario Mandžukić i Goran Ivanišević.

Piše: Republika.eu

[01:06]
Mirko Filipović
 osvojio je svoj K-1 naslov. Jedini koji mu je nedostajao. Odlukom sudaca pred više od 15 000 navijača pobjedio je Ismaela Londta!

"Ispunio mi se dječački san, ovo je kruna moje karijere. Došao sam kao otpisan, na kraju sam uzeo naslov", rekao je Mirko Filipović.

[00:41]
Uskoro počinje borba. Velika je ovo prilika Mirku Filipoviću da se okruni naslovom K-1 prvaka, što mu nije uspjelo nikada u karijeri.

[23:27]
Ismael Londt svladao je Dževada Poturaka i borit će se s Mirkom Filipovićem u finalu!

[23:27]

Mirko Filipović u polufinalnom je meču jednoglasnom odlukom sudaca svladao Pavela Zhuravleva i plasirao se u finale! Odlična Mirkova borba.

Mirko se u finalu bori protiv boljega iz meča Dževad Poturak - Ismael Londt. Poturak mijenja Badra Harija koji je slomio stopalo. Trebao se boriti Zabit Samedov kojeg je Hari pobjedio u četvrtfinalu. Međutim, i on je ozlijeđen. 

[22:25]
U prvom četvrtfinalnom meču K-1 WGP-a Pavel Zhuravlev iznenadio je, po mnogima, favorita Catalina Morosanua iz Rumunjske. Suci su Ukrajincu jednoglasno dali pobjedu i poslali ga u polufinale na Cro Copa.  Mirko Filipović u četvrtfinalu je pobijedio Jarrela Millera jednoglasnom odlukom sudaca.

Badr Hari i Zabit Samedov digli su svojom borbom na noge zagrebačku Arenu. Posljednji je polufinale izborio odlični Ismael Londt koji je slomio jagodičnu kost favoritu Hesdeyju Gergesu.

K-1 WGP polufinale:

Pavel Zhuravlev VS Cro Cop
Badr Hari VS Ismael Londt

IZVOR: Dnevnik.hr