Brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD

HSP objavio kandidate za gradonačelnika i župana

Kako se približavaju lokalni izbori, političke stranke kao i one nezavisne, polako izlaze sa svojim kandidatima za gradonačelnika i župana. Upravo to je učinio i HSP, u kojem nije bilo puno iznenađenja kada su u pitanju imena njihovih kandidata.

Piše: Republika.eu / Sbonline.net

Ilijana Vrbat- Pejić, predsjednica Gradske organizacije Hrvatske stranke prava, kandidatkinja je za gradonačelnicu, dok je Dalibor Damičević kandidat za župana Brodsko- posavske županije.

Petar Tolić i Tomislav Čosić, kandidati su za zamjenike gradonačelnika dok su Štefica Lovrić i Tomislav Katinić, kandidati za zamjenike župana.

Prije četiri godine i Ilijani Vrbat- Pejić i Daliboru Damičeviću bilo je puno jednostavnije, bili su dio tima Mirka Duspare. Nakon sukoba i razmimoilaženju u "političkim" stavovima, došlo je do podjele koja će se zasigurno osjetiti na broju birača na obje strane i HSP-ovoj i Dusparinoj. Ekipa HSP-a uz to će morat poraditi i na svojoj promidžbi, jer prema ispitivanju javnosti s početka godine, sjetimo se da  za ime Ilijane Vrbat- Pejić nije nikad čulo gotovo 40% ljudi, piše Sbonline.

IZVOR: Sbonline.net