Događanja

SLAVONSKI ROCK

U najjačem sastavu nastupaju Opća opasnost, Zoran Mišić i Wasted Generation

Pod pokroviteljstvom grada Osijeka, najavljen je koncert kultne hrvatske rock skupine Opća opasnost, osječkog banda Wasted Generation kao predgrupe te gosta večeri, Zorana Mišića koji će se održati u osječkoj MMC Slavija, 4. travnja 2013. s početkom u 21h.

Županjski rock sastav Opća opasnost   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

Danas je održana press konferencija za najavau koncerta, kojoj su nazočili Pero Galić, pjevač skupine Opća opasnost te Dinko Pleša, gitarist skupine Wasted Generation. 

“Svaki koncert za nas je novi izazov, uvijek sviramo s istim ogromnim žarom, bez obzira što smo na sceni više od 20 godina (zar je već toliko prošlo)?!  Raduje nas što ćemo zasvirati pred našim Osječanima i svim prijateljima koji dođu iz drugi gradova i mjesta. Pozivam sve bikere da nam se pridruže i da se dobro proveselimo.  Posebno hvala Zoranu Mišiću i Wasted-ima što ćemo udružiti gitare i glasove u zanimljivoj rock večeri”, rekao je Pero Galić.

Dinko Pleša, gitarist grupe Wasted Generation, zahvalio je na pozivu za nastup kao predgrupa Općoj opasnosti te dodao: “Svirati ispred Guns N' Roses ili Opće opasnosti jednako je dobar osjećaj, drago nam je što ćemo biti na istoj pozornici,  pred svojim prijateljima i poznanicima i malo prodrmati Osijek!"  

Zoran Mišić nije mogao nazočiti konferenciji, ali je otkrio i zašto, obitelj Mišić dobit će uskoro još jednog člana.

“Hvala što ste me pozvali da zajedno zapjevamo, posebno ću biti sretan i raspoložen ako ovih dana prije koncerta, u naš dom stigne prinova”, te naglasio kako  iznimno cijeni suradnju s Perom i dečkima iz Opće opasnosti.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni 60kn možete kupiti u:

CD Shop-u Dancing Bear u pothodniku
Caffe baru Viva (kod bolnice)
Caffe baru Makalu (kod kolodvora)
Swan pub-u
Na blagajni MMC “Slavija” prije početka koncerta kada će karta koštati 80kn.

Koncert Opće opasnosti počinje u 22.00h dok će Wasted Generation zasvirati sat ranije (oko 21.00 h).