Ostalo

TRADICIONALNO

Dobro srce studenata Ekonomije

Svake godine Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Osijeku, udruga s porukom "Dobro srce studenata Ekonomije" organizira tradicionalne humanitarne utakmice s ciljem pomaganja onome kome je to potrebno.

Piše: Republika.eu / STV

Ove godine prihod utakmice išao je za pomoć Domu sestara Milosrdnica Sv. Križa u Đakovu.

Milosrdne sestre sv. Križa iz Đakova svake godine pomažu mnogim siromašnim obiteljima ne samo financijski nego i materijalno, pa je sasvim sigurno pomoć njima dobro došla i to posve zasluženo.

U Sportskoj dvorani Zrinjevac odigrane su  dvije malonogometne utakmice, a akciju je podržao i nogometni klub Osijek koji je nastupio sa svojim veteranima.

Prvo su snage odmjerili asistenti i studenti ekonomije a zatim su sa studentima igrali veterani NK Osijeka.

Rezultat je naravno bio u drugom planu. No spomenut ćemo kako su studenti bili bolji od asistenata, a veterani NK Osijeka od studenata. Očekivano.

No, bitno je bilo da se okupi što veći broj gledatelja, a Osječani opet nisu našli sluha, jer okupilo se tek nešto više od stotinjak gledatelja. Cijena ulaznice bila je svega 10 kuna.

No, lijepa je bila gesta osječkih studenata, akcija hvale vrijedna, a svi koji su došli u dvoranu Zrinjevac mogli su uživati u majstorijama nogometnih vedeta.