Ostalo

14. PANNONIAN CHALLENGE

Daniel Dhers i Michael Beran - Berry potvrdili svoj dolazak

Pannonian Challenge, 14. po redu, ove će godine službeno započeti 14. kolovoza i trajati sve do nedjelje,18. kolovoza 2013. Organizatori obećavaju nezaboravnu zabavu.

Pannonian Challenge   FOTO:Marko Mrkonjić/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Nova lokacija, na lijevoj obali Drave, donosi mnoge pogodnosti, pa će gledatelji tako ovaj put najbolje extremne sportaše bodriti na velikoj travnatoj površini, uz 'Šumicu' i ljetni povjetarac.

Organizatori kažu kako radovi na premještaju skateparka napreduju, a cilj ih je dovršiti u što skorijem roku, kako bi omogućili svim vozačima da preostalo vrijeme do našeg najvećeg natjecanja u extremnim sportovima uče, voze i treniraju te nas i ove godine oduševe svojim znanjem!

Višestruki svjetski prvak i vlasnik X-games medalja Daniel Dhers i ove godine potvrdio je svoj dolazak na Pannonian Challenge! Nakon tri uzastopne pobjede na od Daniela možemo očekivati samo dobru zabavu i još bolje trikove.

Tu je i svima poznati Michael Beran - Berry koji također potvrđuje svoj drugi dolazak na jednu od najvećih zabava koju je doživio upravo u Osijeku!

Organizatori posebno ističu još jednu novinu. Sve ove lijepe, zabavne i extremne trenutke od ove godine po prvi puta ćete moći pratiti uživo! Spremaju odličnu TV produkciju za sve one koji neće moći nazočiti ovogodišnjem Pannonian Challengeu.