Brodsko-posavska

HDSSB

Boro Grubišić kandidat za župana Brodsko – posavske županije

Na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik HDSSB-a prof.dr.sc. Vladimir Šišljagić predstavio je HDSSB-ove kandidate za izvršnu vlast i predstavnička tijela Brodsko – posavske županije.

Predstavljanje HDSSB-ovih kandidata   FOTO:Ivica Galovic/PIXSELL
Piše: Priopćenje HDSSB-a

Saborski zastupnik HDSSB-a Boro Grubišić kandidat je za župana Brodsko – posavske županije, a ujedno i nositelj stranačke liste za županijsku skupštinu. Za zamjenike župana predstavljeni su dipl. ing. prom. Dubravko  Kolundžić iz Slavonskog Kobaša i doktor medicine Damir Japundžić iz Nove Gradiške.

Dr. Željko Blažinkov kandidat je za gradonačelnika Slavonskog Broda i nositelj liste za gradsko vijeće Slavonskog Broda, dok su kandidati za njegove zamjenike dipl. učiteljica Slavica Lemaić i Mato Klarić, kriminalist u mirovini.

Kandidat za gradonačelnika Nove Gradiške je dipl. ing. Josip Mikšić, a kandidatkinja za zamjenicu doktorica Ljepša Rakas – Vujčić kao nestranačka kandidatkinja. Nositelj liste za gradsko vijeće Nove Gradiške je Damir Japundžić.

Naglašeno je kako je HDSSB  snažna politička opcija, jasnog stajališta, koja vodi računa o boljitku Slavonije i Baranje, ali isto toliko brine i o boljitku cijele Hrvatske.

Predstavljeni kandidati čine pobjedničku opciju za Brodsko – posavsku županiju, Slavonski Brod i Novu Gradišku što će se i potvrditi na predstojećim izborima.

IZVOR: www.hdssb.hr