Brodsko-posavska

CINESTAR SLAVONSKI BROD

Svečano otvorenje 11. travnja

CineStar Slavonski Brod, prvi multipleks u Brodsko-posavskoj županiji, svečano se otvara 11. travnja u 17:30 sati u sklopu trgovačkog centra City Colosseum.

CineStar kino dvorana   FOTO:CineStar
Piše: Republika.eu / CineStar

Prve projekcije za javnost kreću od petka 12. travnja već od 11 sati. CineStar Slavonski Brod jedanaesti je multipleks CineStar u Hrvatskoj, dvanaesti ukupno uz CineStar Mostar, i ot­vara se u godini kada tvrtka slavi 10. godišnjicu!

CineStar Slavonski Brod u potpunosti je digitalizirano kino s četiri dvo­rane od kojih su čak tri opremljene RealD 3D tehnologijom. CineStar će i publici u Slavonskom Brodu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, Ci­neStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Ukupan kapacitet kina je 511 mjesta, od toga 410 regularnih sjedala, 96 VIP sjedala i 5 mjesta za invalide. VIP sje­dala smještena su u zadnja dva reda sva­ke dvorane, većih su dimenzija, izvedena u koži, a uz mjesto za odlaganje pića ima­ju i mali stolić kako bi gledanje filma bilo maksimalno opuštajuće i ugodno iskustvo, za istinsku zabavu s pet zvjezdica.

U CineStaru Slavonski Brod  prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslo­va godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, ba­leta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Za­sigurno će veliki interes pobuditi i CineSta­rove proslave rođendana koje su vrlo po­pularne u svim drugim gradovima, te Ci­neStar loyalty kartice s mnogobrojnim pogodnostima za sve filmoljupce!

Za potpuni užitak gledanja filmova multip­leksi CineStar osiguravaju komforne kli­matizirane dvorane s platnima od zida do zida i apsolutno najboljom svjetskom audi­o-vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Slavonski Brod omogućit će du­go očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Slavonskog Broda, a građanima pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino do­življaju i svjetskim kino standardima.