Brodsko-posavska

HDSSB –HDSSD- ZELENI HRVATSKE

Predstavljen nositelj liste za Europski parlament

Na današnjoj konferenciji HDSSB-a Brodsko – posavske županije održanoj u prostorijama HDSSB-a u Slavonskom Brodu predstavljen je nositelj liste koalicije HDSSB –HDSSD- Zeleni Hrvatske za Europski parlament dr. sc. Stjepan Ribić i kandidat s liste Boro Grubišić, dr. med.

Piše: Priopćenje HDSSB

U svom predstavljanju istaknuli su konkretne korake koje će kao zastupnici poduzimati u Europskom parlamentu, a u  svrhu očuvanja hrvatske tradicije, gospodarstva, okoliša s posebnim naglaskom na ubrzani razvoj Slavonije i Baranje preko projekata koje znaju i koje će kandidirati prema strukturnim i kohezijskim fondovima Europske unije.

Kao dokaz znanja i sposobnosti stoji činjenica da je Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje čiji je direktor dr. sc. Stjepan Ribić već do sada iz predpristupnih fondova povukla          114 milijuna eura za 254 projekta.
Poseban naglasak na ovoj konferenciji  u Slavonskom Brodu bio je na rješenju problema zagađenosti zraka u Slavonskom Brodu zbog rada Rafinerije u Bosanskom Brodu gdje je  naš EU promatrač Boro Grubišić, dr. med.  već učinio značajne radnje prema rješenju tog problema.