Virovitičko-podravska

SLATINA

Održana 22. sjednica Gradskog vijeća

U srijedu, 3. travnja 2013. godine s početkom u 15,00 sati, u velikoj dvorani Hrvatskog doma u Slatini, održana je 22. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine.

22. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine   FOTO:slatina.hr
Piše: Republika.eu

Na sjednici su, nakon usvajanja Izvoda iz zapisnika sa 21. sjednice Gradskog vijeća, Informacije o radu gradonačelnika i Gradske uprave te aktualnog sata, doneseni slijedeći akti:

Zaključak o prihvaćanju financijskog izvještaja Proračuna Grada Slatine za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2012. godine, Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju cestovnog prometa na području Grada Slatine, Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim djelatnostima i načinu njihovog obavljanja na području Grada Slatine, Odluka o osnivanju vlastitog pogona za obavljanje određenih komunalnih djelatnosti na području Grada Slatine, Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu na području Grada Slatine, Odluka o izmjenama i dopunama Proračuna Grada Slatine za 2013. godinu, sa Izvješćem o izvršenju Proračuna za razdoblje od 1. 1. do 26. 3. 2013. godine, Odluka o ukidanju statusa javnog dobra.  

IZVOR: www.slatina.hr