Ostalo

NE MOGU, IMAM TRENING

„Lav“ - noćna mora za sve kladionice

„Ne mogu, imam trening“ ime je facebook stranice koja je zadnjih dana pravi hit na istoimenoj mreži. Naime, nepoznati administrator navedene stranice koji sebe naziva Lav, dijeli kako on sam kaže, svoje znanje o kladionici sa svima kojima su novci potrebni.

„Ne mogu imam trening“   FOTO:Screenshot Facebook

Tako svakim danom Lav postavlja nove parove koje detaljno analizira, a rezultati njegovih prognoza su i više nego uspješni, što dokazuje i činjenica da je uspio sakupiti preko 90 000 lajkova u samo 15-tak dana postojanja stranice. Isto tako, kruže neslužbene priče na internetu da su ga neke od kladionica pokušale pridobiti na svoju stranu, odnosno potkupiti, ali taj čin Lav je shvatio vrlo uvredljivim i krajnje bahatim. Za uzvrat počeo je s pogađanjem još većih tečajeva.

Kladionice su shvatile da s Lavom nema šale i da nešto moraju poduzeti kako bi izbjegli visoke isplate i mogući bankrot. Prema neslužbenim informacijama kladionice su pronašle rješenje u blokiranju Lavovih parova, netom nakon ih objavi na svoj stranici. U ovoj aferi navodno su sudjelovale sve kladionice na Balkanu, a njihovi djelatnici dobili su poseban zadatak „držati Lava na oku“