Osječko-baranjska

SOCIJALNI PROGRAM HSS-a

Nezaposlenima ćemo plaćati režije

Kandidatkinja je HSS-a i BUZ-a za gradonačelnicu Osijeka, Zlata Halusek, svoju je kandidaturu jučer simbolično predstavila ispred zatvorenih vrata propale Tvornice žigica.

Zlata Halusek i Damir Lukač   FOTO:www.hss-obz.hr
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Time su, kažu, htjeli usmjeriti pozornost birača na posrnulu industriju u Osijeku. “Ipak, nećemo se okretati prošlosti nego budućnosti i zato poručujem da ćemo se boriti kako bismo pomogli građanima. Imamo 11.000 nezaposlenih koji vape za pomoći i ukaže li nam se povjerenje, nezaposlenima ćemo pomoći s plaćanjem režija, osigurati besplatne vrtiće, topli obrok školarcima i besplatni prijevoz srednjoškolcima i studentima”, rekla je Halusek.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika i predsjednik GO HSS-a Damir Lukač, rekao je da će u svom radu naglasak staviti na jak socijalni program te poticanje razvoja poduzetništva i gospodarstva te otvaranje novih radnih mjesta. “Za jak socijalan program potrebna su nam sredstva u proračunu koji pune zaposleni ljudi. Želimo poduzetnike u proizvodnji”, rekao je Lukač, javlja Glas Slavonije.

IZVOR: Glas Slavonije