Osječko-baranjska

NOVO RUHO

U preuređenje ljekarne Đakovštine uloženo 200 tisuća kuna

Ljekarna Đakovština koja djeluje u okviru Ljekarni Osijek dobila je novo ruho. Ljekarna je potpuno preuređena, a vrijednost investicije je oko 200 tisuća kuna. Nastavak je to ulaganja koje ova ustanova provodi posljednje četiri godine.

Piše: Republika.eu

"Otvorili smo ljekarnu u Antunovcu i nastavili smo dalje i otvorili i preuredili ljekarnu na Trgu A. Starčevića tj. Centralnu ljekarnu, ljekarnu u Domu zdravlja Ljekarnu Park, a sada smo završili i Ljekarnu Đakovštinu. Uredili smo ju po jednom novom pristupu u ljekarništvu i specijalizirat ćemo je posebice za potrebe sportaša iz Osječko-baranjske županije", naglasio je ravnatelj Ljekarni Osijek Darko Bajto.

U sljedeća dva mjeseca obnovit će se i ljekarne u Retfali, Višnjevcu i na Jugu 2. U planu je i specijaliziranje ostalih ljekarni. U Ljekarne Osijek čiji je osnivač Osječko-baranjska županija u zadnje tri godine radi podizanja kvalitete pružnja usluga uloženo je preko 4 milijuna kuna.

Ustanova Ljekarne Osijek, inače broji 17 ljekarni, a u prvom kvartalu ostvarili su rast od osam posto čime su, prema riječima ravnatelja, iznimno zadovoljni.