Brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD

Otvorenje Colosseuma privuklo veliki broj građana

Najveći shopping centar u ovom dijelu regije City Colosseum jučer je otvorio svoja vrata. Trgovački centar, koji se prostire na tri etaže i ima 50.000 kvadratnih metara, otvoren je u nazočnosti direktora projekta Nermina Dalipija, centar managera Ivana Kudrića, gradonačelnika Mirka Duspare i župana Danijela Marušića.

Otvorenje City Colosseuma   FOTO:Ivica Galović/PIXSELL
Piše: Republika.eu

City Colosseum zamišljen je kao mjesto zabave,druženja i kupnje za sve građane , a vrijednost investicije je 53 milijuna eura. Otvorenjem centra, koji je zamišljen kao središnje mjesto za posjetitelje iz cijele regije te susjedne Bosne i Hercegovine, priliku za novim zaposlenjem dobilo je 300 osoba
Samo nekoliko sati nakon otvorenja trgovačkog centra Brođani i Brođanke po prvi puta su imali priliku pogledati film u multiplex kinu u njihovom gradu. Otvorenje CineStar-a privuklo je velik broj građana koji su sinoć mogli uživati u četiri različite projekcije najnovijih filmova. 

Važno  je istaknuti da su multiplex kino dvorane u Slavonskom Brodu u potpunosti jednake onima u Zagrebu, Osijeku ili Rijeci. U programu  svečanog otvorenja CineStara sudjelovao je i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara.

IZVOR: www.slavonski-brod.hr