Brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD

Otvoren prvi županijski sajam namještaja

U Sportskoj dvorani „Vijuš“ danas je otvoren prvi Sajam proizvođača namještaja Brodsko-posavske županije. Sajam će trajati od 12.-14.travnja 2013., a u prostoru dvorane „Vijuš“ svoje proizvode je izložilo ukupno 26 proizvođača namještaja.

Sajam namještaja u Slavonskom Brodu   FOTO:Ivica Galović/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Na sajam su pozvane sve veletrgovine i trgovine namještajem iz cijele Hrvatske, koje su i kupci proizvoda domaćih proizvođača. Projekt je iniciran od strane proizvođača namještaja Brodsko-posavske županije s ciljem zaštite njihovih interesa, podizanja konkurentnosti i boljeg tržišnog pozicioniranja.

Organizator sajma je Upravni odjel za gospodarstvo Brodsko- posavske županije, a suorganizatori su  u HGK Županijska komora Slavonski Brod, HOK Obrtnička komora Brodsko – posavske županije, Razvojna agencija Brodsko – posavske županije – CTR i Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda – RaSB. 

U programu svečanosti otvaranja prvog Sajma proizvođača namještaja Brodsko-posavske županije sudjelovao je i gradonačelnik Mirko Duspara. Gradonačelnik je čestitao organizatorima sajma na realizaciji hvalevrijedne ideje, jer ovakva događanja zasigurno pomažu boljem plasmanu hrvatskih proizvoda na tržište.  

IZVOR: www.slavonski-brod.hr