Crna kronika

NESLAVNI REKORDER IZ DARDE

Napravio 302 prometna prekršaja!

Mladić iz Darde osvaja neslavne rekorde u činjenju prekršaja u prometu, o čemu je izvijestila Osječko-baranjska policijska uprava.

Ilustracija   FOTO:Marko Mrkonjić/PIXSELL
Piše: Republika.eu / STV

Naime, 12. svibnja, oko 00.40 sati, na Vijencu Ivana Meštrovića u Osijeku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je izazvao 27-godišnjak iz Darde. Mladić je upravljao neregistriranim osobnim automobilom i to bez položenoga vozačkoga ispita i s 1.61 promila alkohola u krvi, pa mu je određeno smještanje u posebne prostorije do otrežnjenja.

Mladić je do sada četiri puta izazvao prometnu nesreću, sedam puta mu je određeno smještanje u posebne prostorije do otrježnjenja, a pet je puta uhićen zbog upravljanja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Prekršajni mu je sud odredio i više kazni zatvora u ukupnom trajanju od 299 dana. Mladić je do sada zatečen u činjenju 302 prometna prekršaja, od čega je 82 puta zatečen da upravlja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 39 puta da upravlja pod utjecajem alkohola i 58 puta da upravlja neregistriranim vozilima.