Nogomet

PROMJENE U OSJEČKOM PRVOLIGAŠU

Mršić smijenjen, bijelo-plave do kraja sezone vodi Žitnjak

Još jedna promjena trenera u HNL-u. Nakon Zorana Vulića iz Splita, Stanko Mršić odlazi iz Osijeka.

Piše: Media Servis

Dva kola prije kraja prvenstva Stanko Mršić više nije trener NK Osijeka. Momčad će do kraja prvenstva voditi Miroslav Žitnjak. I njega samog ovakva je situacija iznenadila.

"Jest malo neočekivano ali jednostavno ću pokušati popuniti ovu prazninu od dva kola na način koji svi priželjkujemo, da ostanemo u Prvoj HNL ligi i da pokušamo za desetak dana poduzeti korake prema novoj sezoni", kazao je Žitnjak.

Prva utakmica je već u petak na Poljudu protiv Hajduka, a sezonu Osječani završavaju utakmicom protiv Cibalije u Gradskom vrtu. Stanko Mršić razočaran je, nervozan i ljut zbog ovakvog raspleta situacije.

"Nije bilo rezona da ova zadnja dva kola ne vodim ekipu jer opstanak je osiguran. Ovi dobročinitelji koji su to učinili trebali su doći prije mjesec dva dana i pitati igrače je li sve u redu, je l` primate plaću i tako dalje. Njihova stvar je bila da nam nađu plaću, a od Nove godine nema plaće. A ovi tipovi koji su strane, ovi poslušnici su to napravili. Živu čovjeku se svašta događa pa tako i meni", zaključio je Mršić. Gdje će nastaviti trenersku karijeru, Mršić nije znao reći.