Glazba

2CELLOS

Stjepan i Luka u Zračnoj luci Zagreb predstavili novi spot

Nakon uspješne, unaprijed rasprodane američke turneje, u kojoj su posjetili više od trinaest gradova, 2CELLOS sletili su u Zračnu luku Zagreb.

2Cellos   FOTO:Facebook.com
Piše: Republika.eu

Hamar Media, Menart, Morris studio, Red Bull su na Vidikovcu Zračne luke Zagreb organizirali javno prikazivanje njihovog najnovijeg spota Technical Difficulties, s njihovog aktualnog albuma IN2ITION .

Spot za ovu pjesmu sniman je u domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7, muzeju letjelica sa kolekcijom Red Bullove flote povijesnih aviona, helikoptera, bolida formule 1, kao i motora i automobila za utrke. Stjepan i Luka, za potrebe ovog spota, doživjeli su neobičnu vožnju, te potaknuti tim adrenalinom, izvrsno spojili dvije umjetnosti - letenje i glazbu.

S obzirom na svjetsku popularnost za ovim dvojcem i koliko su traženi po cijelom svijetu, njihova sigurnost je ipak bila na prvom mjestu, pa su tako letjeli helikopterima u pratnji iskusnog pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima.

Spot je u produkciji Red Bull Media House iz Salzburga, a snimanje je realizirala Baza Media iz Ljubljane, pod vodstvom jednog od najboljih europskih režisera za kratke filmove i klipove ekstremnih sportova Domena Smerdela.  

Najpoznatiji svjetski dvojac u Hrvatsku je stigao na samo nekoliko dana predaha, no ubrzo kreću na europsku i dugoočekivanu hrvatsku turneju.