Događanja

2CELLOS

Turneja po Hrvatskoj

Nakon uspješne, unaprijed rasprodane američke turneje, u kojoj su posjetili više od trinaest gradova, 2CELLOS jučer su sletjeli u Zračnu luku Zagreb, javlja Radio Osijek.

2Cellos   FOTO:Slavko Midžor/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Radio Osijek

U Zračnoj luci Zagreb predstavili novi spot i najavili skorašnju hrvatsku turneju:
1.6.2013. – Varaždin,
2.6.2013. – Osijek,
3.7.2013. – Pula,
11.8.2013. - Zadar. 

Požurite po ulaznice za osječki koncert, podsjećamo kako je čak i američka turneja bila rasprodana.

"Ovu američku turneju pamtit ćemo po euforičnoj publici, publika je stvarno bila sjajna. Nismo očekivali da ćemo rasprodati tako velike dvorane i da će publika biti toliko ekstatična. Bilo je situacija kad bi se neke obožavateljice iz dvorane popele na pozornicu za vrijeme svirke, i sve cure iz dvorane su se priključile i počele plesat oko nas za vrijeme koncerta! To je bio raspašoj. Nakon koncerata, bila bi ogromna kolona i red koji je čekao za autograme, te bi potpisivanje znalo potrajat i više od dva sata, što je duže od samog koncerta! Morali smo potpisivat svakakve dijelove tijela, cella, futrole, note, ma sve što se da potpisat", rekao je Stjepan Hauser.

Najpoznatiji svjetski dvojac, u Hrvatsku je stigao na samo nekoliko dana predaha, a već za dva dana kreću na europsku turneju, a onda nakon toga kreću na dugoočekivanu hrvatsku turneju, kojoj se, kako kažu, jako vesele.

Ulaznice za ove koncerte izvrsno se prodaju, a samo je pitanje dana kada ćemo jedan od njih proglasiti rasprodanim. Zato ako već niste nabavili svoju ulaznicu, požurite i budite dio ovog glazbenog spektakla, koji nikako ne smijete propustiti.