Ostalo

FINAL FIGHT CHAMPIONSHIP

Evo tko je novi protivnik Ricca Rodrigueza u Osijeku!

Čelnik Final Fight Championship borilačke organizacije, Orsat Zovko, posljednjih dana zaista ima mnogo problema s ozljedama boraca koji su već dogovorili svoj nastup na FFC-u 5 koji se održava ovog petka u Osijeku.

Final Fight Championship   FOTO:Ivana Ivanović/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Fight Site

Posljednji otkaz uručio je Blazej Wojciek, poljski borac se ozlijedio, a odmah je dogovoreno da ga zamijeni iznimno iskusni Nizozemac Michael "Hammer" Knapp koji iza sebe ima 18 pobjeda i 20 poraza, ali i on je također javio da zbog ozljede rebra ipak neće biti u stanju nastupiti.

U posljednji trenutak ipak je pronađen novi suparnik za nekadašnjeg UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, a Fight Site ekskluzivno saznaje da će u ring protiv Ricca ući Slovenac Tomaž Simonič.

Radi se o borcu koji iza sebe ima prilično veliko iskustvo u borbama po K-1 pravilima, ali mu nisu strani nastupi ni s malim rukavicama. 29-godišnji Tomaž je visok 196 centimetara i ima oko 110 kilograma. Po K-1 pravilima ubilježio je 28 pobjeda (18 nokautom) i deset poraza, dok je po MMA pravilima ostvario šest pobjeda i četiri puta bio poražen.

Simonič neće imati problema s kondicijom s obzirom da se borio također prije nekoliko dana te najavljuje svoje najbolje izdanje u ovoj iznenadnoj prilici života.