Gospodarstvo

NACIONALNI FESTIVAL MARKETINŠKIH KOMUNIKACIJA

Meggle proglašen oglašivačem godine

U sklopu Dana komunikacija, središnjeg nacionalnog festivala marketinških komunikacija, koji se održavao 18. i 19. svibnja u Rovinju, u okviru natjecanja IdejaX, koje nagrađuje najkreativnije radove realizirane u svim vrstama medija, među ukupno prijavljenih 106 radova 20 agencija i 61 oglašivača, Meggle je dobio prestižnu nagradu „Oglašivač godine“, a Meggleova reklamna agencija Imago nagradu „Agencija godine“.

Meggle je proglašen oglašivačem godine   FOTO:Screenshot
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Izjavila je to Doroteja Telarević, voditeljica marketinga u Meggle Hrvatska. Meggle Hrvatska trenutačno je treća mljekara u Hrvatskoj s prepoznatljivom tradicijom proizvodnje visokovrijednih proizvoda iz najkvalitetnijeg mlijeka. U Meggleu napominju da uzimaju najbolje iz mlijeka i pretvaraju ga u sasvim poseban doživljaj, a osim u izboru sirovina za svoje visokokvalitetne proizvode znaju prepoznati najbolje i u komunikaciji.

Zato su dobivene nagrade potvrda za trud i kreativan rad koji smo zajednički s agencijom uložili u ovu kampanju a koja je naišla na velik pozitivan efekt kod potrošača. 

Koristimo prigodu zahvaliti našim potrošačima na vjernosti, Imago reklamnoj agenciji na kreativnosti i povjerenju a dragoj kravici Jagodi na mudrim riječima: ”Krave su komplicirane, zato uživajte u gradskom životu dok domaći sir i vrhnje za vas sprema Meggle!“, zaključila je Doroteja Telarević.