Moda & ljepota

PRVI CASTING U ZAGREBU

Počeo izbor hostesa za ovogodišnji Croatia Open u Umagu

Do sada je stiglo više od 600 prijava za ovogodišnji, 24. Vegeta Croatia Open u Umagu, za koji će se izabrati 140 djevojaka. Prijave za Osijek, Rijeku i Pulu još su otvorene do kraja lipnja!

Piše: Republika.eu / crodmoda.com

Jučer je održan prvi casting za izbor hostesa ovogodišnjeg ATP turnira u Umagu, a odabrane su djevojke s područja Zagreba i okolice. U sastavu žirija koji je odabrao prve hostese za Umag bili su bivša misica Anica Kovač, predstavnik auto centra AutoZubak Antonio Novak i Hrvoje Mikulčić iz Podravke.

Neke od djevojaka već više od pet godina dolaze u Umag i postale su prava zaštitna lica umaškog turnira, a kao i prijašnjih godina najviše prijava stiže iz Slavonije, Zagreba i Istre, iako je iz godine u godinu sve veći interes djevojaka iz Slovenije te BiH. 

Teniski turnir u Umagu nije samo sportski događaj, to je jedna od najpopularnijih i najposjećenijih hrvatskih turističkih manifestacija koja promovira Umag i Hrvatsku. Prošle godine je reportaže iz Umaga prenijelo čak 49 različitih svjetskih kanala, u kojima su također umaške hostese prepoznate kao jedna od posebnosti ovoga turnira. Upravo zbog toga, vrlo je bitno da djevojke koje se prijavljuju budu komunikativne, odgovorne i vrlo dobro poznaju strane jezike.

A mi ne sumnjamo kako će i ove godine od 18. do 28. srpnja cijela nacionalna i svjetska pozornost biti okrenuta prema Umagu, centru tenisa, ljepote, zabave, druženja.