Moda & ljepota

LJETNI HIT

Plastične torbe za plažu

Godišnji odmori kucaju na vrata, vaša destinacija je odavno poznata, no nedostaje vam par konačnih dodataka vašim modnim kombinacijama kako bi uistinu izgledali savršeno. Donosimo vam torbu za plažu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Ilustracija   FOTO:sourcewire.com
Piše: Republika.eu / Cosmopolitan.hr

Sigurni smo da vam se tijekom sunčanja na plaži bar jednom, ako ne i više puta nešto prolilo na tkaninu vaše torbe za plažu, bilo da se radi o maslinovom ulju, kavi, hladnom soku ili rashlađenom koktelu. Da biste izbjegli razmišljanja o čišćenju i da bi vaša torba uvijek izgledala novo, priuštite si plastičnu torbu. 

Naravno da ne mislimo na bilo kakvu! Prozirno-plastična torba je ove sezone hit za plažu, ali i koktel-barove. Ako vas previše brine što će drugi moći vidjeti što nosite u torbi, ne opterećujte se – „stvarčice“ koje ponesete, a zbog kojih bi se mogli posramiti, pospremite u etui za naočale ili šarenu vrećicu.

Sve ono što vam je potrebno pospremite u svoju novu plastičnu prijateljicu, koja ne samo da će vam biti praktična, nego ćete i na plaži izgledati trendy!

Izvor: cosmopolitan.hr