Kino & Film

NOVI ANIMIRANI FILM

U kina dolijeću avioni!

Nakon super-uspješnih animiranih filmova „Auti“ iz 2006. godine i „Auti 2“ iz 2011. godine ovog nam ljeta dolazi novi animirani dragulj direktno iz animiranog Disney Pictures studija – „Avioni“!

„Avioni“ u domaća kina dolijeću 22. kolovoza!   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

Radi se o akcijsko-avanturističkoj 3D animiranoj komediji u kojoj upoznajemo Praška, avion koji sanja da će jednoga dana postati veliki zračni trkač. Ali Praško zapravo nije napravljen za utrkrivanje – i uz to se boji visina. Zbog svega toga pomoć će potražiti od sezonskog avijatičara koji će pomoći Prašku da se kvalificira na zahtjevno prvenstvo. Praškova hrabrost bit će stavljena pred ultimativno iskušenje dok se priprema za osvajanje visina o kojima je prije samo sanjao...

Animirani film „Avioni“ sinkroniziran je na hrvatski, a među glumcima koji su posudili svoj glasove svakako trebamo izdvojiti Hrvoja Klobučara, Filipa Križana, Roberta Ugrinu, Žarka Savića, Enesa Vejzovića, Željka Velu, Hanu Hegedušić, Maju Katić, Janka Rakoša, Marka Cindrića, Dražena Bratulića, Aleksandra Cvjetkovića i mnoge druge.

„Avioni“ u domaća kina dolijeću 22. kolovoza!