Kino & Film

NAJNOVIJI ANIMIRANI HIT

"Oblačno s ćuftama 2" u domaćim kinima već početkom listopada

Ovog je vikenda u Los Angelesu održana svjetska premijera najnovijeg animiranog hita koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation.

Ilustracija   FOTO:Screenshot Youtube
Piše: Republika.eu

Radi se o filmu„Oblačno s ćuftama 2“, nastavku istoimenog hita iz 2010. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio gotovo 250 milijuna dolara i tako postao jedan od najvećih animiranih hitova te godine!

Svečanu premijeru u Los Angelesu pohodile su brojne poznate osobe, a među onima koji su se najviše istaknuli svakako su bili glumci koji su posudili glasove u orginalnoj verziji filma: Neil Patrick Harris, Anna Faris, Kristen Schaal, Bill Hader, Terry Crews te redatelji filma Cody Cameron i Chris Pearn. Od ostalih gostiju premijeri su prisustvovali Cody Simpson, Ali Simpson, Eva Larie, Diamond Phillips, Gina Lee Nolan, Dave Foley, Holly Robinson Peete, Rob Corddry, oskarovka Marcia Gay Harden i mnogi drugi. 

Animirani film „Oblačno s ćuftama 2“ u domaćim će se kinima prikazivati u sinkroniziranoj verziji, a među glumcima koji su posudili svoje glasove svakako treba istaknuti Filipa Juričića, Janka Rakoša, Miu Krajcar, Roberta Ugrinu, Bojana Navojeca i Jasnu Palić Picukarić.

Nakon katastrofalne oluje hranom u prvom filmu, Flint i njegovi prijatelji prisiljeni su napustiti svoj grad. Flint prihvaća poziv svoga idola Chestera V da se pridruži kompaniji „The Live Crop“ koja je dobila zadatak čišćenja otoka i u kojoj najbolji izumitelji na svijetu kreiraju tehnologiju za boljitak čovječanstva. Kada Flint otkrije da njegova mašina i dalje radi i sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona on i njegovi prijatelji moraju se vratiti kako bi spasili svijet.

Film „Oblačno s ćuftama“ u domaća kina dolazi početkom listopada!