Moda & ljepota

BEZ NJEGA VIŠE NE IDE

Nakit upotpunjava svaku odjevnu kombinaciju

Svakoj je ženi vječna dilema kako iskombinirati savršenu modnu kombinaciju i pri tome izmamiti poglede na spoju, popodnevnoj kavi ili večeri. Složit će te se s nama da odjevni predmeti zajedno s maštom uljepšaju svaku ženu, no nakit ove jeseni ipak ima glavnu ulogu.

Ogrlice   FOTO:dinasdays.com
Piše: Republika.eu / Savjetnica.com

Svima je već postalo jasno da odjevna kombinacija ne čini čuda ako ju niste dotjerali sa nekom vrstom nakita bilo da se radi o prstenju, narukvicama, dugim ili kratkim ogrlicama ili naušnicama. Uvijek pripazite da ne pretjerate, ali nemojte ni pretjerano štedjeti – vaš nakit će u tom slučaju ostati u sjeni.

Svaka kombinacija i modni stil ima određenu vrstu nakita s kojom se najbolje slažu, a mi vam donosimo neke od njih. Nepisano je pravilo da što je outfit jednostavniji, vi ste u odabiru nakita slobodniji. Jednobojnim kombinacijama, najbolje se ističe šareni nakit, zanimljive perlice ili koža. Kod svečanih i večernjih haljina koje uglavnom nosimo u posebnim prilikama, prigodniji je minimalistički nakit poput srebrne ogrlice ili bisera.

Ove jeseni ako mislite da imate višak ogrlica varate se. One su u potpunosti dio svake kombinacije. Ljeto je bilo prepuno šarenih ogrlica koje su produžile u sezonu jesen/zima. Ako volite duge ogrlice neka imaju velike i primjetne privjeske, ali ako ipak simpatizirate kraće ogrlice uz vrat, neka one budu masivne, šarene,a dodaci na njoj različitih oblika i materijala. Uz ogrlicu slobodno se poigrajte prstenjem. Ukrasite svoje prste i trudite se da budu u skladu sa bojama vaše ogrlice.

Ako volite zveckanje na vašoj ruci, slobodno nanižite barem pet, šest komadanarukvica raznih boja na ruku, bilo da nosite jednobojnu haljinu ili poslovno odijelo. Ukrasi za kosu i dalje su u modi. Trake šarenih boja idealne su za kavu sa frendicama, a crno-bijele ponesite sa sobom u večernji izlazak.

Izvor: savjetnica.com