Kino & Film

OBOŽAVATELJI UPORNI

Charlie Hunnam želi odustati od uloge u 50 nijansi sive?

Obožavatelji erotske trilogije 50 nijansi sive, nakon raspisivanja peticije o mijenjanju glumca koji bi u filmskoj adaptaciji trebao utjeloviti lik fatalnog Christiana Greya otišli su korak dalje.

Charlie Hunnam   FOTO:thecinemasource.com
Piše: Republika.eu

S obzirom da peticija očito nije utjecala na odluku producenata da Charlieja Hunnama zamijene „zahtijevanim“ Mattom Bomerom, razočarani obožavatelji počeli su se skupljati na setu „Sinova anarhije“ i vrijeđati engleskog glumca zbog čega je on navodno počeo razmišljati o odustajanju od uloge.

Producenti su ogorčenim obožavateljima već pokušali objasniti da izgled nije jedini kriterij za izbor već je u pitanju i njihov talent, želja za ulogom i kemija između glumaca, a ukoliko neki njihov favorit nije izabran znači da nije imao nešto od navedenoga za razliku od Charlieja iDakote Johnson.

S obzirom na ove neumorne pokušaje da se promijeni glavna glumačka postava, tko zna što još čeka mladu glumicu koja bi trebala utjeloviti naivnu i neiskusnu Anastasiu Steele.

No, bez obzira na namjere i pokušaje razjarenih obožavatelja, nadamo se da će Charlie i Dakota izdržati i pokazati svima kako su oni ipak bili pravi izbor.