Moda & ljepota

ZA SAMOSVJESNE ŽENE

Kristina Bradač predstavila prvu kolekciju modernih torbi

Prošli je tjedan u galeriji Velvet predstavljena prva kolekcija torbi i novčanika Kristine Bradač, a u galeriji našla su se poznata lica javnosti koja su došla dati podršku Kristini.

Kristina Bradač   FOTO:Petar Glebov/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Dnevnik.hr

Dizajn je Kristinina ljubav od najranijeg djetinjstva i ta ljubav prisutna je cijeli njen život, stoga bilo je samo pitanje vremena kada će ideja koja u njoj prisutna dugi niz godina zaživjeti.U svojoj prvoj kolekciji jesen/zima 2013./'14. nalazi se 5 vrsta ženski torbi koje dolaze u 5 različitih boja i jedan novčanik u istoj paleti boja kao i torbe. Boje su zemljanih tonova, a svaku torbu krasi leptir, kao zaštitni znak Kristine Bradač. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Hrvatskoj.

"Baš poput slobodnog leta leptira, Mariposa torbe namijenjene su samosvjesnim ženama koje rado prihvaćaju modne izazove i ne boje se ekspresije vlastitog modnog stava. Imaju svoje ja i eksperimentiraju sa odjećom i općenito sa svojim stilom", naglasila je Bradač.

Na otvaranju svog dućana podršku su joj zaželjele brojne osobe iz javnog života poput Severine Vučković, Sanje Duggan, Ive Jerković, Branke Krstulović, Milane Vlaović, Ive Balaban, Anite Dujić, Iris Androšević Pinjuh, Tihane Harapin i brojni drugi.

Mariposa by Kristina Bradač torbe dostupne su u Nicolas Concept Store u Zagrebu, a uskoro će se moći kupiti u Splitu i Rijeci. Cijena torbi kreće se od 1100kn do 2899kn.

Izvor: Dnevnik.hr