Moda & ljepota

"UGGSICE"

Čizme koje već nekoliko sezona ne izlaze iz mode

Zima je pred vratima, a temperature su sve niže, stoga je pravo vrijeme za pripremanje ormara na minuse kako bi što lakše prebrodili zimu.

Ilustracija   FOTO:Weheartit.com
Piše: Republika.eu / Onaportal.com

Osim debelih i mekanih pulovera, jakni i kaputa, kada temperature padnu ispod nule važno je imati i toplu zimsku obuću. 

Svjetski popularne ugg čizme, poznatije kao "uggsice" porijeklom iz daleke Australije već nekoliko sezona ne izlaze iz mode. Napravljene od ovčje kože, a postavljene krznom, odlikuju se udobnošću i jedinstvenim dizajnom. 

Dostupne su u svim mogućim bojama, plitke ili duboke, jednostavne ili ukrašene cirkonima, šljokicama ili zakovicama, uklapaju se u sve stoga ih možete iskombinirati uz dnevni ili svečani outfit, pa čak i uz trenerku. 

Jedina stvar koju su mnogi zamjerali ovim čizmama bila je promočivost, jer iako izrazito tople, nisu bile podobne za kišu ili snijeg, no Ugg kompanija pronašla je rješenje za ovaj problem i dizajnirala i one nepromočive. 

Cijene uggsica kreću se od 150-200 eura, što naravno nije malo, no mnogi brendovi preuzeli su njihov poznati oblik pa su nam dostupne i povoljnije varijante, a neke od njih se po kvaliteti uistinu mogu mjeriti s originalom. 

Stoga ako ste u potrazi za parom toplih, udobnih, ali i trendy čizama znate koje trebate odabrati.

Izvor: onaportal.com