Moda & ljepota

KOJI PAR ODABRATI

Odaberite naušnice prema vašem obliku lica

Bliže se praznici, razni domjenci, Novogodišnja noć, a vaše odjevne kombinacije već su spremne. No, slijedi pitanje? Jeste li ukombinirali nakit uz vaš outfit, točnije naušnice? Kako uskladiti oblik lica sa ovim ženskim detaljima, saznajte u nastavku...

Ilustracija   FOTO:zena.hr
Piše: Republika.eu / Zanosna.com

Ako imate okruglo lice tada ne bi bilo dobro nositi okrugle naušnice, jer će vaše lice izgledati još zaobljenije. Za sve dame koje imaju izduženo lice morale bi izbjegavati dugačke naušnice. Odaberite pravi model i izađite van spremni za najbolju večer u svom životu.

Ovalno lice je najzahvalnije jer podnosi skoro sve. Na vama je samo da odabrane naušnice uskladite s određenom frizurom. Trokutasto lice je poznato po grubim crtama lica, a ako ih želite ublažiti posegnite za ovalnim ili malim okruglim naušnicama.

Sitne naušnice su kao stvorene za malo lice, a žene sa spomenutim oblikom neće pogriješiti ako se odluče za viseće naušnice i manje kolutove. Bilo bi dobro izbjeći predugačke naušnice, jer bi lice tada moglo izgledati disproporcionalno. Za četvrtasti oblik lica tu su sitne naušnice u obliku kockica i zvijezdica. 

I jedan savjet za kraj: Ukoliko imate veliku glavu trebali bi ste izbjegavati male naučnice ili viseće naušnice. Osobe koje imaju poveću glavu trebaju nositi naušnice na klipsu i u obliku novčića.

Izvor: Zanosna.com