Moda & ljepota

SAVRŠEN OUTFIT

Glamurozno u Novu godinu

Najparty vrijeme u godini je počelo. Božić je došao i nažalost prošao, ali sljedeće na redu su pripreme za najluđu noć u godini.

Ilustracija   FOTO:telegraph.co.uk
Piše: Republika.eu / Vijestigorila.jutarnji.hr

Nekad davno, tko zna kad i tko je to zamislio, u Novu godinu se po nepisanom pravilu ulazi glasno, veselo, raspjevano i rasplesano, stoga i odjeća mora biti upravo u tom duhu.

Šljokičaste i svjetlucave haljine, majice i suknjice i dalje su apsolutni hit novogodišnje noći. Možete ih pronaći u svim dužinama, modelima i bojama, cijele u šljokicama ili samo sa svjetlucavim detaljima. Ako vam se ipak ništa u trgovinama ne svidi, uvijek postoji varijanta da si sami sašijete svjetlucavi outfit po volji jer su trgovine metražama prepune takvih materijala. Vaše godine nisu nikakva prepreka, samo mjera za doziranje šljokica i sjaja.

Potpuno čipkaste haljine ili one sa čipkastim detaljima također su pun pogodak. U njima ćete izgledati i osjećati se glamurozno. Što se boje tiče, fokusirajte se na crnu, krem, bijelu ili neku drugu decentnu boju jer bi čipka u kombinaciji s nekom žarkom bojom mogla izgledati neukusno. No zato se slobodno možete poigrati s obućom i s nekim ludim cipelama razbiti jednobojnu kombinaciju.

Za djevojke umjerenijeg stila tu je uvijek prigodna i elegantna mala crna haljina. A kako je koža izuzetno popularna, ako se odlučite za takvu varijantu male crne haljine sigurno nećete pogriješiti. Novogodišnji look možete upotpuniti velikim blještavim nakitom koji je svakako must have ili neobičnim cipelama.

Što se obuće tiče, potpetice su svakako must have, no ako ipak niste taj tip uvijek se možete odlučiti za svjetlucave balerinke ili nešto u tom stilu.

Postoji praznovjerje koje kaže, kako dočekate Novu godinu, takva će vam biti cijela godina, stoga iskoristite ovu priliku i oborite sve s nogu. I naravno, ne zaboravite na nešto crveno. ;)