Putovanja

ZAMJENA KUĆA

Rastući trend u svijetu dostupan i u Hrvatskoj

Zamjena kuća je trend u putovanju s kojim se turisti, vlasnici kuća i apartmana sve više upoznaju i sve više postaju opušteni s idejom da netko spava u njihovoj kući.

Ilustracija   FOTO:Grgo Jelavic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Večernji list

Zamjena kuća je trend u putovanju s kojim se turisti, vlasnici kuća i apartmana sve više upoznaju i sve više postaju opušteni s idejom da netko spava u njihovoj kući. Zašto ne? I vi spavate u njihovoj! Vlasnici mijenjaju svoje kuće, u vrijeme koje idealno odgovara obje stane. A uz to, postoji i više tipova smještaja koje možete birati. 

Npr. jedan sudionik je mjenjao svoju kuću za 12-metarsku jahtu, dok je jedan par mjenjao svoju vilu u Italiji za kamp kućicu u Oregonu jer su uvijek htjeli putovati kroz Ameriku u pravom nomadskom stilu.

Ako vam se još uvijek ova ideja čini čudnom, neka vas ohrabri činjenica da se godišnje obavi više od 250 000 uspješnih zamjena kuća! Plus, od nedavno je dostupna stranica na hrvatskom jeziku.

Otvoren je ured u RH te cijeli contact centar putem kojeg će se širiti svijest o brendu među Hrvatima te im asistirati u ulistavanju njihovih nekretnina. Godišnja članarina je 479,88 kn što uključe neograničen broj zamjena.

IZVOR: Večernji list