Kino & Film

[VIDEO] DANAS STIŽE U KINA

"Jupiter u usponu" u glavnoj ulozi sa Milom Cunis

Dok je cijeli svijet zabavljen trudnoćom Mile Kunis, filmofili već mjesecima s nestrpljenjem očekuju njezin novi projekt JUPITER U USPONU znan­stveno-fantastični spektakl koji se ovoga ljeta trebao pojaviti u kinima, a kojeg potpisuje megauspješni dvojac Wachowski & Wachowski autori Matrix trilogije. S prikazivanjem su požurili. Ovaj film stiže na velika platna već danas, 5.2.2015.

Glavna junakinja filma Mila Cunis   FOTO:comicbookmovie.com
Piše: Republika.eu / filmskevijesti.com

Poznati po svojom perfekcionizmu i originalnosti, nekada braća, a danas brat i sestra Wachowski,  JUPITER U USPONU odlučili su doraditi do naj­sitnijih detalja zbog čega je datum otvaranja filma pomaknut na početak veljače 2015. Njihova nova originalna priča slojevita je te, kao i uvijek, pre­puna metafora, a da se radi o još jednom i vizualno impresivnom remek djelu za kojeg potpisuju ne samo režiju nego i scenarij dokazuje i upravo objavljen službeni trailer kojeg ekskluzivno donosimo.

Film JUPITER U USPONU predstavlja nam postapokaliptični svijet u u ko­jem su ljudska bića na dnu evolucijske ljestvice. Glavna junakinja Jupiter Jones (Mila Cunis) rađa se pod zvjezdanim noćnim nebom i sa znacima koji predskazuju da je predodređena za velika djela. No, ona je sada odras­la i živi sasvim običan život radeći kao čistačica te se čini kako se ništa od predviđenog neće ostvariti. Stvari se mijenjaju kada genetski modificiran bivši vojnik Cain (Channing Tatum) dođe na Zemlju s namjerom da je pronađe jer njezin genetski zapis govori da se radi o osobi koja može pore­metiti ravnotežu u svemiru. Upravo zbog toga njezino je ubojstvo naručila kraljica svemira budući da Jupiter samim svojim postojanjem ugrožava nje­zinu vladavinu...