Kino & Film

ŽESTOKO OBARANJE REKORDA

U prvom vikendu ''Brzi i žestoki 7'' gledalo je gotovo 40.000 Hrvata

“Brzi i žestoki 7”, posljednji film tragično preminulog glumca Paula Walkera, u prvom je vikendu prikazivanja u hrvatskim kinima ostvario rezultat od 39.525 gledatelja čime je za više od 15.000 ulaznica premašen dosadašnji najbolji rezultat franšize “Brzi i žestoki” u nas, koji je držao prethodni nastavak s 23.224 kinoulaznica prodanih u prvom vikendu, prenosi MTV Adria.

''Brzi i žestoki 7'' u prvom tjednu gledalo gotovo 40.000 Hrvata   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Pritom je, očekivano, oborio nekoliko rekorda. Osim što je to najbolje otvaranje iz franšize “Brzi i žestoki” u nas, to je i najbolji rezultat koji su Vin Diesel, Dwayne “The Rock” Johnson i Jason Statham ostvarili u prvom vikendu otvaranja svojih filmova u Hrvatskoj. Također, ovo je drugo najbolje otvaranje studija Universal u Hrvatskoj ikada, odmah nakon hita “Pedeset nijansi sive”.

Podsjetimo, novo poglavlje planetarno popularnog serijala režirao je James Wan, a glumački tim i ovaj put čine Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrse Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky i Lucas Black. Njima će se u novim oktanskim avanturama pridružiti Dijmon Housou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell te Jason Statham u ulozi glavnog negativca zbog kojeg će ovaj put najbrži i najžešči automobili na svijetu čak i letjeti.

Izvor: Glas Slavonije