Moda & ljepota

PET NIJANSI

Ružičasta boja vladat će ove jeseni

Nadolazeća jesen (i zima) bit će ružičasta - zavladat će na policama brojnih modnih marki

Ružičasta boja vladat će ove jeseni   FOTO:Profimedia
Piše: Republika.hr/ Zena.hr

Ove godine jesen neće biti u samo tamnim zemljanim bojama. Koliko se čini, bit će ružičasta, barem što se tiče mode. Naime, kompanija „Trend Council“, koja se između ostaloga bavi predviđanjem modnih trendova, pa tako i boja koje će se nositi u nekim budućim razdobljima, najavila je pet nijansi ružičaste boje koje će se naći u brojnim kolekcijama.

Iako je trend ružičastih nijansi počeo već prošle jesensko-zimske sezone, u nadolazećoj sezoni jesen/zima 2015./2016. ružičasta boja bi trebala jedna od „in“ boja.

Ružičasta žvakača guma

Ova boja koja će neke podsjećati i na Barbie boju, možda nije za svačiji ukus, ali sigurno je vrlo zanimljiva i upečatljiva. Ako ne vidite sebe u kompletno ružičastom izdanju, možda je rješenje da samo upotrijebite neki detalj u toj boji i upotpunite imidž.

Ružičasta prašina

Ova nježna pastelna ružičasta nijansa sigurno će pronaći više poklonika. Zašto ne biste odabrali kaputić ili odijelo upravo u toj boji?

Boja sljeza

U engleskom jeziku zove se mauve, a kod nas bi se mogla nazvati i bojom ružinog pepela. Ova vrlo elegantna, zagasita, pastelna ružičasta boja s primjesom sive boje izgleda odlično u svečanijim kombinacijama.

Boja rumenila

Ovo je najnježnija nijansa ružičaste boje koja će u svim odjevnim kombinacijama izgledati vrlo meko, nenametljivo, prozračno

Boja fuksije

Ova raskošna ružičasta boja vjerujemo da će oduševiti mnoge osobe koje vole življe ženstvene boje

 

Izvor: Zena.hr