Kino & Film

''LUNA PARK''

Tom Cruise i Doug Liman u novoj svemirskoj SF akciji "Luna Park"

Nakon što su spasili svijet od izvanzemaljaca u velikom hitu Na rubu budućnosti, Tom Cruise i Doug Liman mogli bi se ponovno lansirati u svemir.

Tom Cruise   FOTO:Terry Young/DPA/PIXSELL
Piše: Republika.eu / MojTV

Kako saznaje Variety, Cruise i Liman ponovno će udružiti snage u znanstveno-fantastičnoj akciji Luna Park.

Budući da je ovaj projekt tek u povojima, ne zna se još u kojem će se smjeru razvijati. Poznato je da je Liman o njemu strasveno razmišljao još 2011. godine, ali ga zbog problema oko financiranja nije uspio realizirati. Tada je predviđeni budžet iznosio iznenađujućih 100 milijuna dolara, pa iako je Paramount dao zeleno svijetlo, Skydance Pictures koji je trebao sufinancirati projekt otkazao mu je suradnju.

Hoće li i sada iza projekta stajati Paramount i Skydance još nije poznato, ali se pretpostavlja budući da su obadvije producentske kuće podržale Cruisea u njegovim posljednjim uspješnicama: Nemoguća misija: Odmetnuti i nadolazećem nastavku filma Jack Reacher.

Radnja filma Luna Park razvijat će se oko grupe odmetničkih zaposlenika koji odlaze na Mjesec kako bi ukrali izvor energije. Kada će se započeti s produkcijom još se ne zna, a najviše ovisi o Cruiseovim obavezama snimanja novog nastavka Nemoguće misiije.

IZVOR: MojTV