Događanja

"TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH"

Glazbeno-scenski pop-rock spektakl HPD-a Lipa

Pravi glazbeno-scenski pop-rock spektakl, nazvan "Bum! Tres! LIPA Ples 2: Totalno drukčiji od drugih", kojim su Hrvatsko pjevačko društvo "Lipa" Osijek i njihovi glazbeni gosti ljetos oduševili publiku u krcatom dvorištu Rektorata u Tvrđi na zatvaranju Osječkog ljeta kulture 2015., bit će ponovljen, ovaj put u većem, zatvorenom prostoru, s dopunjenim programom i još nekim gostima!

Koncert   FOTO:HPD Lipa
Piše: Republika.eu/ Priopćenje

Koncert "Bum! Tres! LIPA Ples 2: Totalno drukčiji od drugih" HPD-a Lipa i gostiju ponavlja se 18. listopada u dvorani Gradski vrt!

"Sve ovo još jednom ponovit' bi trebalo...", između ostaloga pjevale su "lipašice" i "lipaši"  12. srpnja 2015. na velikom finalu ovogodišnjeg OLJK-a, a to će i učiniti zbog iznimnog interesa publike i brojnih upita građana. Budući da je tada mnogo onih koji su željeli vidjeti članove Lipe u pop-rock izdanju ostalo pred vratima zgrade Rektorata i moralo koncert pratiti na videozidu postavljenom na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi, vodstvo i članovi poznatog osječkog pjevačkog zbora odlučili su koncert ponoviti u velikoj dvorani najvećeg nastavno-sportskog objekta u Slavoniji i Baranji. 

Valja naglasiti kako, zbog velikih troškova organizacije koncerta, ovaj put ulaz neće biti besplatan, kao na OLJK-u.

I ovaj put će se, kao i 12. srpnja, na sceni naći više od 65 pjevača koji će izvoditi zborske obrade pop-rock hitova hrvatskih izvođača, nastale u rasponu od pola stoljeća, među kojima su Azra, Goran Bare & Majke, Josipa Lisac, Dado Topić & Time, Parni valjak, Psihomodo Pop, Jinx, Vatra, Dino Dvornik, Damir Urban i drugi. Kako posrijedi ne bi bila potpuna repriza premijernog koncerta, na repertoaru će se naći još nekoliko novih atraktivnih hitova, što znači da će koncert biti zanimljiv i onima koji su ga već pogledali i poslušali. O kojim pjesmama je riječ – neka ostane tajna do 18. listopada. 

Važno je napomenuti kako će se ulaznice po cijeni od 30 kuna u pretprodaji naći u četvrtak, 1. listopada 2015., na četiri lokacije: 

blagajna HNK u Osijeku (Županijska 9)
Club-galerija Magis (Europske avenije 6)
Caffe-bar Time-out (ŠD Zrinjevac)
Caffe-bar Teatrino (Dječje kazalište Branka Mihaljevića) 

Budući da je zbog veličine pozornice kapacitet sjedećih mjesta u dvorani ograničen na maksimalno 2.100, pozivaju se svi zainteresirani da što prije nabave svoju ulaznicu.