Kino & Film

MINI SERIJA OD ŠEST EPIZODA

Mulder i Scully se približavaju istini

Nakon 13 godina izbivanja sa malih ekrana, FBI-jevi agenti Dana Scully i Fox Mulder nastavljaju svoju potragu za istinom koja je navodno tamo negdje.

Mulder i Scully   FOTO:/PIXSELL
Piše: Republika.eu / MojTV

Dosjei X se vraćaju u siječnju 2016. godine kao mini serija od šest epizoda koja nastavlja tamo gdje je originalna serija završila 2002. godine, te udružuje popularni dvojac u potrazi za tajnama o vanzemaljcima, prikrivanjima dokaza i slično.

Već smo vidjeli prve kadrove nove serije no jučer nas je Fox počastio sa dva kratka trailera, koja nam bar donekle otkrivaju protiv čega se Mulder i Scully ovaj put bore.

Reboot serije će biti prvi put da Gillian Anderson i David Duchovny repriziraju uloge koje su ih proslavile nakon 2008. i filma Dosjei X - Želim vjerovati, druge filmske adaptacije omiljene televizijske serije.

Koliko god kratak bio, ovaj nam trailer otkriva neke poznate situacije i osobe, ali i nagovještava osuvremenjivanje cijele priče sa NSA-inim špijuniranjem, bespilotnim letjelicama i neprekidnim nadgledanjem. "Prate nas, špijuniraju nas, govore nam da nas to čini sigurnijima.", govori nepoznati glas kojem Mulder odgovara: "Nikad nismo bili u većoj opasnosti."

IZVOR: MojTV