Ostalo

OSJEČKI TAEKWONDO KLUB SA 7 BORACA NA "CROATIA OPENU"

Osječki Taekwondo borci na najjačem turniru u regiji

U dvorani „Arena“ centra u Varaždinu održan je 21. po redu Croatia open u taekwondo-u, koji je okupio 1389 natjecatelja iz 55 zemalja i 192 kluba. Osječki taekwondo klub ponovno je sudjelovao u toj iznimno jakoj konkurenciji i to sa svojih 7 boraca.

Osječani na Croatia Openu   FOTO:TK Osijek
Piše: STV/Republika.eu

Na 21. po redu Croatia Openu koje je ovoga puta održano u Varaždinu nastupila su mnoga poznata imena ovog sporta, te osvajači medalja sa Olimpijada, svjetskih i europskih prvenstava, što je dovoljan dokaz o kakvom rangu turnira je riječ i kako je sam nastup na njemu velika čast i uspjeh.

Osječani su ponovno sudjelovali i to sa 7 boraca.

Kadetkinje Lucija Bede i Mateja Šuvak (obje-55kg), kadet Denis Bakunić (-49kg), juniorke Hana Marković (-52kg), Rea Bede i Laura Zahirović (-59kg) i junior Filip Jelošek (-59kg).

Denis Bakunić i Lucija Bede su u zanimljivim borbama izgubili u prvom kolu od svojih protivnika, dok je Mateja Šuvak pak prošla u drugo kolo, gdje je poražena od austrijanke Milošević.

Juniorka Hana Marković u neizvjesnoj borbi poražena je također u pevome kolu dok je najbolji rezultat imao junior Filip Jelošek koji je prošao 2 kola i onda u borbi za medalju izgubio od reprezentativca Golubića.

U Svakom slučaju i ovi nastupi na do sad najjačem tuniru ove godine samo su poticaj za mlade osječke taekwondo borce za sve ono što ih čeka u budućnosti.