Kino & Film

TV PREMIJERA NAJPOPULARNIJEG ANIMIRANOG FILMA "SNJEŽNO KRALJEVSTVO"

Čarolija Božića i ove godine na malim ekranima

Bogat filmski, serijski i animirani program uljepšat će predbožićne dane svim uzrastima

Već ovog vikenda očekuje nas TV premijera animiranog filma Snježno kraljevstvo   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu

Uz miris Božića koji podrazumijeva bogatu blagdansku trpezu, druženje s najbližima i darivanje, nezaobilazni sadržaj okupljanja u toplom domu svakako je program koji nude nacionalne televizije. Bogat filmskim, serijskim i animiranim programom uljepšat će predbožićne dane svim uzrastima.

Među hrpom božićnih filmova istaknuo se film Sam u kući. Iako je prvi dio filma snimljen 1990. godine, još uvijek okuplja obitelji pred malim ekranima. Gledatelji su već mogli uživati u prva dva nastavka, a u nadolazećem vremenu gledat ćemo i ostale Kevinove pustolovine.

Cjelodnevni maraton zabave, smijeha, fantazije, pozitivnih emocija i ponajboljih ostvarenja Disneyjeve tvornice snova čeka sve male i velike gledatelje.

Već tradicionalni Disney dan namijenjen je cijeloj obitelji, a sadržavat će animirane i igrane filmove iz kolekcije koja zasluženo nosi epitet najbolje u svijetu.

U ovo predbožićno vrijeme gledatelji će moći pogledati TV premijeru još uvijek najpopularnijeg animiranog filma iz 2013. godine "Snježno kraljevstvo" najmlađima poznatiji kao "Frozen", prekrasnu fantaziju koja nas vodi na putovanje u snježno kraljevstvo, u kojem vladaju sestre Elsa i Anna, u kojem upoznajemo simpatične likove poput snažnog Kristoffa, njegovog lojalnog soba Svena te smiješnog snježnog stvorenja Olafa. Ovaj, sada već legendarni crtić, prati priču o Elsi, princezi Arendella, koja ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom.

TV premijeru "Snježno kraljevstvo" pogledajte već u ovu nedjelju, 13. prosinca 2015. godine u 20:00 sati na programu RTL televizije.

Naši najmlađi, kao i uvijek uživati će u božićnim bajkama i crtićima dok će tinejđeri moći uživati u filmovima poput "Ledena staza" i "Zamka za roditelje" u kojem radnja prati jedanaestogodišnjakinju Hallie Parker koja u kampu susretne Anie James. Djevojčice ubrzo shvate da su sestre blizanke, koje su bile razdvojene odmah nakon rođenja. Kako bi doznale više o roditeljima, Anie i Hallie zamijene mjesta te pokušaju ponovno rasplamsati ljubav među svojim roditeljima.

U večernjem programu najavljeno je prikazivanje predivne drame pod nazivom ’Priča o Isusovom rođenju’

Pahuljicama, okićenim božićnim drvcima, predivnim zimskim mirisima i okupljenim obiteljima pridružit će se najveća doza veselja koja će se širiti putem malih ekrana bez kojih ovaj blagdan ne bi bio potpun. 

Umotajte se u vaše pokrivače, okupite obitelj i uživajte istraživajući što nas to na malim ekranima očekuje u ovo adventsko vrijeme.