Kino & Film

"(NE)PROFESIONALAC!"

Borat se vratio kako bi nam predstavio najluđu komediju do sad!

Jedan je tajni agent. Drugi je potpuna budala. Genijalni komičar Sacha Baron Cohen i akcijska zvijezda Mark Strong udružuju snage u akcijskoj komediji: (NE)PROFESIONALAC!

Piše: Republika.eu/Priopćenje

Ako ste se do sada na bilo koji način upoznali s filmskim opusom genijalnog komičara Sache Barona Cohena već iz samog podnaslova jasno vam je na koga se odnose riječi „tajni agent“ i „potpuna budala“. Nakon što nam je predstavio sada već legendarne filmske likove Ali G-ja, Borata, Brunu i Diktatora, britanski filmski genijalac ove nam zime na velika platna donosi pravu akcijsku komediju u kojoj popularni glumac Mark Strong tumači ulogu tajnog agenta, a Baron Cohen njegovog davno izgubljenog brata, nogometnog navijačkog huligana, zgubidana i džabalebaroša. Drugim riječima: potpunu budalu. 

Riječ je o hitu (NE)PROFESIONALAC koji u domaća kina stiže kroz mjesec dana – krajem veljače!

Ovim putem donosimo vam najnoviju kino najavu za ovu akcijsku komediju godine popraćenu uvodnom pozdravnom porukom nezaboravnog Borata – legendarnog lika čiji je film iz 2006. godine samo u domaćim kinima vidjelo preko 180 tisuća gledatelja. Naravno, kako mu to i doliči, Borat se nije zaboravio osvrnuti ne samo na novi film Sache Barona Cohena, već i na aktualne događaje u svijetu koje uključuju i jednog od mogućih kandidata za budućeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država – Donalda Trumpa.

Akcijsku komediju (NE)PROFESIONALAC režirao je Louis Letterier, poznat po režiji hitova „Transporter“, „Nevjerojatni Hulk“, „Sudar titana“ i „Majstori iluzije“ što znači da nas i ovoga puta očekuje kvalitetan akcijski spektakl. Uz Barona Cohena i Marka Stronga u ostalim ulogama pojavljuju se Penelope Cruz, Ian McShane, Rebel Wilson i Isla Fisher, a scenarij uz Cohena potpisuju Peter Baynham (nominiran za nagradu Oscar za scenarij „Borata“) i Phil Johnson (scenarist Disnyjevog hita „Krš i lom“).

Nobby (Cohen) ima sve što jedan čovjek iz Grimsbyja može poželjeti uključujući 11-ero djece i najljepšu djevojku sjeveroistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian za kojim Nobby traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu djecu. Nobby se uskoro susreće sa Sebastijanom, nesvjestan činjenice da njegov brat nije samo najubojitiji agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U bijegu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svijet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.