Događanja

GRAND PRIX OSIJEK 2016 ŽITO CHALLENGE CUP

Vatra će u travnju zapaliti Gradski vrt!

Ako u Gradski vrt stavimo najbolje gimnastičare svijetaq, voditelja s titulom Cara i izvrsnu publiku, malo će nedostajati da atmosfera dođe do samog usijanja..

Grupa Vatra 29. travnja zapalit će Gradski vrt   FOTO:Nel Pavletic/PIXSELL
Piše: Republika.eu/ Priopćenje

Da se to ne dogodi, pobrinut će se Vatra, najnagrađivaniji hrvatski band, koji će dvoranu "zapaliti" izvedbom svojih hitova. Koncert je poklon Grand prixa u Osijeku koji će se u tim trenutcima održavati u Gradskom vrtu. 

Ivan Deček, jedan je od članova žirija popularnog TV showa The voice, i ekipa iz Vatre, u petak 29. travnja održati će u dvorani Gradski vrt koncert u sklopu Grand prixa Osijek 2016 Žito Challenge cupa. 

Crni mačak, brojni Porini, ali i nagrada kompanije Fender za doprinos rock glazbi su šlag na tortu uspjeha benda Vatra. To je jedini bend koji se može pohvaliti i da je prvi u Hrvatskoj, i jedan od rijetkih bendova u sviojetu, održao koncert tijekom komecijalnog leta avionom. 

S velikim hitom "Tango", Vatra je oborila sve rekorde dužine "plesanja" po glazbenim top listama u Hrvatskoj - na samom vrhu pjesma je provela pola godine. 

Na svoje koncerte bend putuje u "vatrenom vozilu" čiji je dizajn osmislio jedan od obožavatelja. 

Vatreni najveći hitovi Tango, Sarurn, Vrati se, Sunce, Tremolo, Bilo je dobro dok je trajalo i Jantar uživo zvuče još bolje. Sigurno ne želite to propustiti i zato rezervirajte 29. travnja za uživanje u izvrsnoj glazbi, a nakon toga i u najvećem gimnastičkom spektaklu u regiji!

Svoje obožavatelje pozvala je i sama grupa Vatra na svojim Facebook stranicama.

Vidimo se 29.04. u Osijeku / Dvorana Gradski vrt, OSjeti gimnastikuTakođer se ukazujemo i ovdje:02.04 Buje20.05. Sveta Nedelja28.05. MalinskaViše datuma uuuuuskoro!!!!!

Posted by Vatra on 2. ožujka 2016